Beslut dig. Nå dine mål. - Katalin Montserrat

Beslut dig. Nå dine mål.

Pas din intention

Sæt en intention bag tanker og handlinger

Formuler en intention.
Hav en intention med dagen og de handlinger, du vælger.
Så kan du nå nogle mål, som du slet ikke troede mulige.

En intention er som et frø, der skal passes rigtigt for at gro.

Så et frø

Når vi har en intention om noget, vi gerne vil opnå/have/være/gøre, så ’planter’ vi den intention som et frø i vores sind. Det frø skal passes godt, for at det kan gro og manifestere sig i den fysiske verden.

Det er fuldstændig ligesom et solsikke-frø, vi lægger i en potte med jord. Sådan et frø passer vi med lys/mørke, kulde/varme, vand/tørke … eller hvad det helt særlige frø, nu har brug for.

Når vi lægger et frø i en potte med jord, så ved vi jo godt, at det ikke er nok, bare at håbe eller bede til eller ønske at frøet vil spire og gro og blive til en smuk solsikke.

Vand frøet

Det nytter heller ikke noget at bebrejde frøet, at det går for langsomt eller at holde op med at vande, fordi vi tvivler på, at det nogensinde vil gro.

Frøet skal være af den rette slags, og det skal passes præcis sådan, som den slags frø har brug for, for at der kan komme en solsikke ud af det.

Det er helt naturligt. Og det er præcis sådan det ser ud, når solsikken er på vej … det starter i det skjulte og kommer kun langsomt til syne som en lille spire, der ikke engang ligner en solsikke … endnu.

Hav tillid

Præcis det samme gælder for intentions-’frøet’. Vi må passe det. Ikke med vand og lys men med tillid og tiltro og inspiration og handling. Hvis vi bruger al vores energi på at være utålmodige, at ærgre os over at det går for langsomt eller at tvivle på, om det nogensinde vil ske, så kan intentions-’frøet’ ikke gro.

Intention. Attention. No Tension

  • Sæt en intention
  • Giv din intention noget attention
  • Slip dit faste greb om intentionen. Hav tillid til at du når dit mål.

Når vi kan slappe af og nyde processen i tillid og tiltro, så giver vi plads til at ideer og inspiration kan dukke op i os. Og det er præcis når vi handler på disse ideer og den inspiration, at vi gøder og vander den ’jord’ som intentionen er plantet i.

Den rette blanding af inspiration, handling, tillid, tiltro og positiv forventning er netop det, der får intentionen til at spire og gro og ’producere’ det udbytte, den bærer i sig.

Hvilke intentioner vil du plante og passe i dag?