Artikler - Katalin Montserrat

Skaber du dig?

Plej din mentale sundhed. Realiserer dit potentiale og
bidrag til samfundet med dine helt særlige gaver.
Tag ansvar. Skab dig.

... læs hele artiklen

“Desværre, jeg har ikke tid!”

Hører du oftere og oftere dig selv sige denne sætning? “Desværre, jeg har ikke tid!”. Har du tænkt over, hvad det er, du ikke har tid til? Hvad du vælger fra!

... læs hele artiklen

Beslut dig. Nå dine mål.

Sæt en intention bag tanker og handlinger. Formuler en intention. Hav en intention med dagen og de handlinger, du vælger. Så kan du nå nogle mål, som du slet ikke troede mulige. En intention er som et frø, der skal passes rigtigt for at gro. Så et frø!

... læs hele artiklen

The Invitation

by Oriah Mountain Dreamer At leve mine værdier betyder meget for mig. Lige siden jeg mødte Oriahs fantastiske digt The Invitation første gang, så har det for mig stået som et lysende billede på nogle af mine vigtigste værdier. Værsgo’, læs og lad dig inspirere, måske det også rører ved noget i dig.

... læs hele artiklen

Diamanten

Hvis du vil ha noget andet, end du plejer at få … så må du gøre noget andet, end du plejer at gøre! Den sætning har vi vist alle hørt mange gange … og det er stadig sandt! Vi kender nok også alle sammen til nogle helt almindelige eksempler.

... læs hele artiklen

Kender du det guld, der er gemt i din skygge?

Aj, Han er da bare for latterlig! Du ved det lige så snart du ser ham eller hører ham tale, også selvom du egentlig ikke kender ham endnu. Du ved allerede, at han er sådan en type, som du bare ikke kan holde ud! Og så er det, at du undrer dig helt vildt over,

... læs hele artiklen